skip to Main Content

Kleuradvies

De juiste kleur kan uw stemming positief beïnvloeden. In ons kleuradvies houden wij rekening met de emotionele eigenschappen van kleur en stellen deze in op uw persoonlijkheid. Raakt u geïnspireerd door patronen, wordt u onrustig van felle kleuren of gedijt u juist bij knalroze? Op basis van uw levensstijl stellen wij een kleurenpallet voor u op. Zo komen uw goede eigenschappen nog beter tot hun recht.

Wij adviseren over de kleurstellingen van meubilair, muren en raambekleding. Wij helpen u met het kiezen van de juiste kleuren en materialen. Een goede materiaalkeuze is namelijk onmisbaar om uw kleur op de juiste manier over te brengen.

Kleuradvies per ruimte

Per kamer kiest u een hoofddoel. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan productiviteit in uw werkkamer, rust in uw slaapkamer en sfeer in uw woonkamer. Naar aanleiding van uw hoofddoelen stellen wij enkele kleurenpaletten op voor de verschillende kamers. Maakt u gebruik van ons interieuradvies? Dan combineren wij deze paletten met het moodboard uit ons advies.

Meubilair

Om uw doelen zo optimaal mogelijk te verwezenlijken is het belangrijk de kleurkeuze van uw meubels af te stemmen per ruimte. Met behulp van ons kleurenpalet kunnen wij de kleurkeuze van uw meubels gemakkelijker maken. U bent er zo zeker van dat alle ruimtes bijdragen aan het door u gekozen doel.

Materiaal

Naast een kleurenpallet helpen wij u ook met het kiezen van de geschikte materialen zoals lak, beits, verf en kwasten. Enkele materialen waar wij en onze partners uitgebreide ervaring mee hebben zijn bijvoorbeeld:

  • kalkverf
  • beits
  • acrylverf
  • hoogglans
  • zijdeglans
  • textielverf

Gaat u zelf de oude verflaag verwijderen en de nieuwe plaatsen? Lees je dan goed in!

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding kunnen wij samen met onze partners u adviseren over de juiste materiaalkeuzes. Wij bekijken per ruimte het hoofddoel en zorgen ervoor dat design en comfort optimaal samenkomen. Denk hierbij aan verduistering en schemering. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een optimale nachtrust met een verduisterde slaapkamer of vrij van inkijk in uw woonkamer zonder deze volledig af te sluiten van daglicht.

kleuradvies

Back To Top