skip to Main Content

Interieurstyling

Styling by Woed kan u naast advisering ook helpen met de interieurstyling. Samen met onze partners verzorgen wij de praktische uitvoering van het (her)inrichten. Wij gaan dan uw interieuradvies vertalen naar de werkelijkheid.

De werkzaamheden die wij tijdens onze interieurstyling verrichten omvatten de volgende aspecten:

  • Indelen plattegrond
  • Opstellen boodschappenlijst
  • Opstellen lichtplan
  • Accentuatie
  • Montage & afwerking
  • Partners

Indelen plattegrond

Op basis van uw gekozen meubilair zullen wij de plattegrond van uw woning intekenen. U krijgt een opstelling van de banken, stoelen en tafels. Het plaatsen van uw meubilair zal dan in een mum van tijd gebeurd zijn. Desgewenst kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen

Opstellen boodschappenlijst

Naar aanleiding van uw keuze voor vloeren, raam- en wandbekleding en uw smaak in accesoires stellen wij een boodschappenlijst op. Zo heeft u snel de juiste producten in de juiste kleuren en materialen. Onze partners kunnen ook het inmeten en de plaatsing voor u doen.

Opstellen lichtplan

Om uw interieur optimaal tot zijn recht te laten komen stellen wij na het plaatsen van alle items een lichtplan op. Wij gaan samen met u kijken wat het doel van de verlichting is. In de werkkamer wilt u helder ligt om goed te kunnen werken. In de woonkamer zou u wellicht eerder kiezen voor een zachte sfeerverlichting. U krijgt per ruimte een overzicht van het soort verlichting en de wattages.

Accentuatie

Als finishing touch zorgen wij voor een zo gunstig mogelijke plaatsing van alle accesoires. Denk hierbij aan wanddecoratie, planten en beelden.

Montage & afwerking

Desgewenst kunnen onze partners ook de montage en afwerking verzorgen. Zij kunnen u ontzorgen op het gebied van raambekleding, meubilair, muren en vloeren. 

Partners

Voor het beste resultaat werken wij samen met een team van stoffeerders, schilders, monteurs en stucadoors. Zij hebben al uitgebreide ervaring met het in de praktijk brengen van onze ontwerpen en zorgen ervoor dat onze interieurstyling perfect verloopt. Onze schilders zijn bekend met onze kleuradviezen.

Dergelijke meerwerkzaamheden worden apart geoffreerd.

interieurstyling

Back To Top