skip to Main Content

Interieuradvies

Uw huis moet niet alleen mooi zijn maar ook comfortabel. Ons interieuradvies houdt rekening met beide aspecten.

Wij schetsen voor u een beeld dat voldoet aan al uw wensen. Met behulp van tekeningen en 3d computermodellen kunnen wij elke ruimte in uw woning visualiseren rekening houdend met uw wensen. Ons advies omvat ieder detail.

U kunt voor elk advies bij ons terecht:

  • Woonadvies
  • Keukenadvies
  • Slaapadvies
  • Zitadvies

Woonadvies

Een geslaagd interieuradvies begint met het kiezen van de juiste stijl. Met het opstellen van een moodboard kunnen wij u helpen met het vinden van de stijl die bij u past. 

Met behulp van een moodboard verzamelen wij diverse stijlen en bijbehorende materialen en kunt u een keuze maken. U kunt dan denken aan stijlen in de geest van een land of cultuur maar u kunt ook kiezen voor de natuur als inspiratie.

Keukenadvies

Bent u toe aan een nieuwe keuken dan kunnen wij u zowel helpen met het ontwerpen van een volledige nieuwe keuken als het renoveren van een bestaande keuken: van styling tot aan de technische specificaties.

Slaapadvies

Om optimaal te kunnen genieten van uw woning is een goede nachtrust onmisbaar. Een goede slaapkamer zorgt ervoor dat u elke dag fris en fruitig opstaat. Wij helpen u met alle facetten op het gebied van inrichting en comfort. Wij helpen u met het uitkiezen van de juiste rustgevende kleurstelling, de juiste raambekleding en natuurlijk het perfecte matras.

Op deze gebieden helpen wij u ook met de technische uitvoering: ophangsystemen, verfsoorten en de keuze voor bijvoorbeeld een lattenbodem of boxspring.

Zitadvies

Wij helpen u ook met het kiezen van een interieur dat naast stijlvol ook ergonomisch verantwoord is. Zo kunt u lang genieten van uw interieur. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een ergonomisch advies opstellen voor uw hele woning of bijvoorbeeld alleen uw  werkkamer. 

interieuradvies

Back To Top