skip to Main Content
Slaapkamer Inrichten

Slaapkamer inrichten

Slaapkamer inrichten met Woed

Wanneer je een nieuwe slaapkamer wilt inrichten of je slaapkamer een make-over wil geven. kan je hier inspiratie opdoen. In dit blog geef ik namelijk ideeën voor een leuke en slimme slaapkamer inrichting.

Kleur op de muur

Kies voor een leuke kleur op de muur. Dit geeft namelijk een sfeer aan je slaapkamer. De kleur die je kiest kan je terug laten komen in accessoires in je kamer, zoals kussens of je dekbedovertrek. Wanneer je de kleur vaker terug laat komen maak je een geheel in je kamer. Dit geeft rust en dat is belangrijk voor in de slaapkamer. Kies voor een niet al te felle kleur, maar voor bijvoorbeeld donkergroen, blauw, bruin of grijs. Wil je wat meer professionele hulp bij het uitkiezen van de juiste kleur? Maak een afspraak voor een kleuradvies op maat!

Zachte materialen

Kies voor zachte materialen in je kamer, zoals een vloerkleed op de grond of een extra deken op je bed. Combineer deze materialen met hout. Dit is namelijk een mooi contrast. Ook kan je als je er plek voor hebt een zachte stoel neerzetten. Denk hierbij aan een stoel die je uitnodigt om erop te zitten.

Sfeerlicht

Bij sfeerlicht denken vele aan led strips boven aan de muur in verschillende kleuren, maar dat hoeft helemaal niet. Denk bijvoorbeeld aan lampen op je nachtkastje of een led strip onder het bed. Dan geen led strip met kleuren maar met wit en geel licht. Zo kan je een leuke sfeer in je kamer creëren.

Je slaapkamer een ruimtelijk effect geven

Wanneer je een kleine slaapkamer hebt is het mogelijk om het groter te laten lijken. Dit kan namelijk door middel van een grote spiegel in je slaapkamer te hangen. Dit effect werkt het best als de spiegel van onder tot bovenaan een deel van de muur vult. Zo lijkt de ruimte die het weerspiegeld als extra ruimte. Ook krijg je een ruimtelijk effect door witte of lichte gordijnen op te hangen.

Back To Top