Styling by Woed | Wandkastje WOED
Styling ByWoed. Voor Interieur- en stylingadvies van de woning, winkel, bedrijfspand en meer...
Styling,Interieurstyling,Stylingadvies,Interieur,Interieuradvies,Vintage,Industrieel,ByWoed,Stylingbywoed,Katwijk,Bollenstreek,Zuid-Holland,Woonkamer,Slaapkamer,VTwonen,Stoer,Stoerwonen,Binnenkijker,Kleuradvies,Interieurontwerp,Moodboard,Workshops,Verkoop,Roos ten Voorde Eldering
50593
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50593,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wandkastje WOED

Mei 2015 deed ik mee aan een ontwerpactie van Boxworx op instagram. Mijn ontwerp bestond uit 3 wandkastjes, gemaakt van een ijzeren frame met een oud houten plankje als bodem. Omdat ik het erg leuk vind om hoekjes te stylen met al mijn dierbare vondsten, waren dit de ideale pronkkastjes voor in mijn interieur. En qua uitstraling lekker stoer. Niet lang daarna kreeg ik te horen dat mijn ontwerp had gewonnen! Hoe leuk!!!

 

Een maand later mocht ik dan mijn eigen wandkastjes in ontvangst nemen. Het was zo ontzettend leuk mijn ontwerp in het echt te zien. Het duurde dan ook niet lang of wandkastje WOED hing te pronken aan mijn muur. ( Een leuk weetje, de naam WOED is de tweede naam van mijn zoontje Pepijn.)

 

In de zomer van 2015 werd mijn huis gefotografeerd voor een binnenkijker door Jeltje Janmaat. Een aantal maanden later kwam mijn droom uit. Ik stond met een binnenkijker van mijn huis is de vtwonen. En of dat nog niet genoeg was, werden zelfs mijn wandkastjes uitgelicht in de vtwonen rubriek We Love! Inmiddels is By Woed al meerdere keren in de media verschenen. Bekijk hier By Woed in de media.

 

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds super trots op mijn ontwerp. Wandkastje WOED is te koop via boxworx.nl. Hierdoor hangen de kastjes niet alleen bij mij thuis te pronken maar ook bij andere interieurliefhebbers!

 

Geïnspireerd geraakt en kan ik ook wat voor jouw interieur betekenen? Neem dan hier contact op!

 

Stylingadvies

By Woed

Date

14 mei 2015

Category

Product design