Styling by Woed | Interieur- en stylingadvies
Styling ByWoed. Voor Interieur- en stylingadvies van de woning, winkel, bedrijfspand en meer...
Styling,Interieurstyling,Stylingadvies,Interieur,Interieuradvies,Vintage,Industrieel,ByWoed,Stylingbywoed,Katwijk,Bollenstreek,Zuid-Holland,Woonkamer,Slaapkamer,VTwonen,Stoer,Stoerwonen,Binnenkijker,Kleuradvies,Interieurontwerp,Moodboard,Workshops,Verkoop,Roos ten Voorde Eldering
50338
page-template-default,page,page-id-50338,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Interieur- en stylingadvies

Heb je de wens om je bestaande interieur te veranderen, of ga je verhuizen en kan je wat hulp gebruiken bij de inrichting?

Interieuradvies

By Woed maakt graag een interieurontwerp op maat. We bespreken je wensen en je budget. By Woed maakt vervolgens een passend mondeling of schriftelijk interieuradvies.

 

Opties hiervoor zijn

  • Kleuradvies
  • Sfeer en impressie moodboard
  • Inrichtingsadvies
  • Plattegrond op schaal
  • Lichtplan
  • Materialenlijst voor bijpassende meubels en accessoires

 

By Woed geeft interieuradvies aan zowel particulieren woningen als aan bedrijven. Ben je geïnspireerd geraakt en kan ik wat voor je betekenen. Neem dan hier contact met me op.

‘GET EXCITED AND LET’S CREATE THINGS!’

Stylingadvies

 

Is je inrichting qua meubels, kleuren en indeling naar wens maar mis je sfeer of persoonlijkheid? Of wil je door wat kleine aanpassingen een andere uitstraling? Ik kom graag langs om stylingadvies te geven. Dit kan d.m.v. een mondeling advies of we gaan samen aan de slag om jouw wensen te realiseren.

 

By Woed verzorgd ook de styling voor beurzen, winkels of evenementen. Zelfstandig of in teamverband creëren we een mooi eindresultaat! By Woed geeft stylingadvies aan zowel particulieren als kleinbedrijven.

 

Ben je geïnspireerd geraakt en kan ik wat voor je betekenen? Neem dan hier contact met me op.

Workshops

 

Heb je zin in een inspirerende avond met vrienden en vriendinnen. Of ben je opzoek naar een leuk teamuitje? By Woed geeft naast interieur en stylingadvies ook workshops Moodboard maken. Deze workshop biedt een gezellige avond waarin we aan de slag gaan met een door jouw gekozen ruimte uit je huis. We maken een sfeermoodboard met inspirerende beelden, kiezen kleuren en je kunt een aantal vragen stellen met betrekking op de desbetreffende ruimte. Aan het einde van de avond heeft By Woed je zo enthousiast gemaakt dat je gelijk zin hebt de volgende dag aan de slag te gaan! Ben je geïnspireerd geraakt en kan ik wat voor je betekenen. Neem dan hier contact met me op.