Styling by Woed | About By Woed
Styling ByWoed. Voor Interieur- en stylingadvies van de woning, winkel, bedrijfspand en meer...
Styling,Interieurstyling,Stylingadvies,Interieur,Interieuradvies,Vintage,Industrieel,ByWoed,Stylingbywoed,Katwijk,Bollenstreek,Zuid-Holland,Woonkamer,Slaapkamer,VTwonen,Stoer,Stoerwonen,Binnenkijker,Kleuradvies,Interieurontwerp,Moodboard,Workshops,Verkoop,Roos ten Voorde Eldering
123
page-template-default,page,page-id-123,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

About By woed

Hey! Ik ben Roos. Al vanaf kleins af aan heb ik een grote interesse gehad in oude en doorleefde spullen. Ik ging dan ook regelmatig met mijn vader rommelmarkten af om te struinen naar mooie vondsten.

Op latere leeftijd heb ik in mijn partner een bondgenoot gevonden. Vandaag de dag trekken we er samen op uit opzoek naar stoere vintage items. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ons huis is ingericht met doorleefde spullen.

 

Door de tijd heen en door de binnenkijker van mijn huis in de vtwonen heb ik veel enthousiaste reacties gekregen over mijn inrichting. De vintage en industriële items en de persoonlijke uitstraling spreekt mensen aan. En ondanks dat er veel met doorleefde spullen is gewerkt oogt het fris en hedendaags.

 

Vrienden en kennissen hebben mij hierdoor benaderd om interieur en stylingadvies te geven bij hen thuis. Dit zijn voor mij zulke leuke ervaringen geweest dat ik heb besloten om van mijn passie mijn werk te maken en een eigen interieur en stylingsbedrijf te beginnen. Ik kijk er naar uit om nog meer mensen te helpen en inspireren bij het vinden van hun persoonlijke interieur.

 

Ik maak tijdens mijn werk graag gebruik van doorleefde spullen en eyecatchers. Hiermee krijgt een huis karakter en persoonlijkheid. Ik vind het belangrijk dat mensen zich geborgen en thuis voelen in hun eigen interieur.

 

Naast het geven van interieur en stylingadvies vind ik het ook super leuk om samen te werken. Ik raak geïnspireerd door andere creatievelingen en hier komen vaak de mooiste ideeën uit voort. Door mijn stylings ervaring op beurzen en in winkels vind ik het leuk kennis en krachten te bundelen.

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een interieur of stylingsadvies? Of ben je op zoek naar een vintage, industrieel of doorleefd item wat net je interieur compleet maakt, maar je niet kan vinden? Laat het me weten en ik help je graag verder!

 

Heb je andere vragen of lijkt een samenwerking je leuk?

Neem dan hier contact met me op!

Ik ben absoluut niet zuinig op mijn spullen. De sporen van gebruikt maken ze waardevol voor mij.